2022-02-23 08:15:30• hírek • Bede Emőke

Több mint 200 szabad munkahely közül választhatnak az álláskeresők

A Szatmár Megyei Munkaerő-foglalkoztatási Ügynökség heti rendszerességgel összesíti a megyében található szabad állásokat. A legfrissebb kimutatás szerint jelenleg 221 betöltetlen munkahelyre keresnek alkalmazottat.

Ezek közül az alábbi 6 hely betöltéséhez kell felsőfokú végzettség: elektroenergetikai mérnök, gépészmérnök, elemző, mezőgazdasági mérnök, általános gazdasági tanácsadó/szakértő/felügyelő/referens, építészmérnök. 41 helyre felveszik a középfokú végzettséggel rendelkező személyeket is, azaz bátran jelentkezhet az, aki elvégezte a középiskolát és szívesen lenne pl. értékesítési ügynök, cégvezető, vezérigazgató, autóvillamossági szerelő, karbantartó villanyszerelő, kereskedelmi dolgozó, területi menedzser, beszállítási menedzser, adatkezelő, pincér, recepciós, titkárnő, sofőr, kaszinófelügyelő vagy eladó.


A következő 94 helyre az általános iskolai képzéssel rendelkezők is jelentkezhetnek: biztonsági ügynök, konyhai kisegítő, postai alkalmazott, takarítónő, kereskedelmi dolgozó, panzióalkalmazott, árumozgató, varró, mezőgazdasági munkás, autószerelő, épületbontó szakmunkás, B és C kategóriás sofőr, asztalos, stb., 32 munkahelyre pedig az is jelentkezhet, aki az általános iskolát már nem fejezte be, vagy egyáltalán nem is járt iskolába: biztonsági őr, alkatrész-összeszerelő, épületbontó.


Külön kategóriát képeznek azok a szabad helyek, melyekre szakiskolai irányú végzettséget várnak el, pl. pék, bőrműves, villanyszerelő, forgalomellenőr, géplakatos, autószerelő, favágó, asztalos stb. Végül, de nem utolsósorban keresnek két posztliceális képzésben tanult jelöltet is masszőri pozícióba.


További információkért keresse az ügynökség szatmári, nagykárolyi, avasfelsőfalui, tasnádi, erdődi vagy turci székhelyét, vagy tárcsázza őket a 0261 770 237-es telefonszámon.

Kapcsolódó hírek:
Legfrissebb apróhirdetések:
További friss hírek:
Valutaváltó:


# Orosz-ukrán háború # koronavírus # baleset # harmadik híd # körgyűrű # vakcina # Nagykároly # Szatmárnémeti
Kiemelt hírek:
Promó: